söndag 15 april 2012

det går fort i hockey

där sitter jag i godan ro i soffan. onepicen är på. ansiktet stoppar jag fullt med ostkrokar och popcorn. chokladkakan ligger på bekvämt räckhåll och ett till glas vin har jag hällt upp. kapten picard och hans manskap ska än en gång hitta på något kul ute i rymden eller kanske träffa på någon konstig varelse.
då får jag ett meddelande från blondinen med frågan om jag ska med ut. jag har ungefär en halvtimme på mig att göra mig färdig.
naturligtvis hoppar jag på en sån utmaning!
tur att jag hade duschat för annars hade jag nog aldrig hunnit. tur även att jag är så grundsnygg *harkel* att det inte behövs så mycket jobb för att bli färdig. men en halvtimme senare stod jag och väntade på två blondier.
en kul, impulsiv kväll med några få överraskningar.

men nu får ni inte tro att kvällen slutar där! nädå, blev nerbjuden till grannen som bor nära a.k.a katpat. stek och beach skulle se på starka män som slogs i en oktagon, och vem kan tacka nej till sånt. dessutom började det pratas om marängswissen. så efter lite ihoprörande gick jag ner med en skål full av gott och tre skedar.

första skålen åts snabbt upp. sen hittade vi ett till glasspaket i katpat´s frys och snabbt rördes en till skål ihop.
men tiden går fort när man har roligt och innan vi visste ordet av det hade gustavsson från arboga vunnit mot han-den-arga. klockan var halv sex och egentligen borde jag ha sovit för länge sen.
tackade för sällskapet, tog min påse med maränger, chokladsås, cola och grädde och gick de tre trapporna upp. kröp ner i soffan och somnade nog på knappt åtta sekunder.

ett bra avslut på en rolig kväll. tack alla inblandade.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar