söndag 7 oktober 2012

att handla på ikea med privatchaufför

på lördagen åkte jag, malin och viktoria ut till erikslund för att strosa runt på ikea. när vi gått igenom nästan hela övervåningen känner jag helt plötsligt mig helt svimfärdig. säger något om att nu måste vi gå och äta för mitt blodsocker är nog i botten. börjar sen leta var jag skulle kunna sätta mig eller lägga mig ner. inser att det inte finns några platser så jag ökar farten istället och går till restaurangen.
hittar en soffa och sätter mig. yrseln och svimningskänslan går ändå inte över men det känns ändå säkrare att sitta ner.
mina snälla vänner fixar så jag får mat, men det tar tyvärr inte bort känslan. yrseln kom i vågor med lugna perioder emellanåt. vi sitter kvar ett tag och jag funderar på hur jag ska våga gå ner för trapporna till cafeterian där nere. inser att jag kommer aldrig klara av att gå igenom resten av ikea. men som de smarta människor vi är löser mina vänner det hela med att placera mig på en lastvagn. haha.
funkade hur bra som helst!

fick några konstiga blickar, men inget mot de blickar jag hade fått om jag rasat ihop i en liten hög på golvet.
tack igen för att ni stod ut med att dra runt på mig.

yrseln håller i sig än. men inte lika stark som igår. vad det beror på vet jag inte. för lite sömn. för mycket vin. en förkylning. ryggen/nacken. your guess is as good as mine. 
är den kvar imorgon ska jag i alla fall ringa vårdcentralen och kolla. chansen är ju att kristallsjukan kommit tillbaka. men det känns ändå inte riktigt som den yrseln.

1 kommentar: