söndag 13 december 2009

resume


så var den helgen över. en helg som varit mycket rolig. den började i fredags med god middag hos mor. kyckling paj med kronätskocka, mumsigt. lite vin och en riktigt god chokladglögg. idolfinal och sen i säng.

lördagen tog vi bilen in till stan. köpte inte en pryl, men kom ändå hem med hudkrämer, ipren och en kebab i magen (tack mamma)provade massor med skor. hälsade på hos frisörerna på snygg.

hem bara för att vända. hockeybussen mot ladan. förväntansfulla människor, glada och trevliga. inte lika glada och så efter matchen. vilken skitmatch! men fick i alla fall träffa på lite vänner och bekanta. fick även än en gång bekräftat att skellefteå har nog dom snyggaste poliserna i detta land :)

hem till bärschbyn, in i duschen, ett glas vin och lite lax i magen. smink, platta hår och svida om. skjuts hem till malin för lite fest. vanessa var hemma, hon fick hjälpa oss gammtanter att få igång musiken (tack) jag var visst hennes idol när hon var yngre! undra vad som hände?! haha :) växte i alla fall en hel decimeter när jag fick veta det.

party på station, dansade massor, köpte en drink som jag viss gick ifrån, störde dj:n som vanligt. taxirolf till bergsbyn miss i nassen. upp tidigt för att ta bussen till umä och nu sitter jag här. pust.

1 kommentar: