måndag 24 juni 2013

nä men vad säger ni? är det inte dags för lite semester?

då var det dags för en liten minisemester igen.
men innan den kan börja måste jag bara: diska, städa undan, betala räkningar, ringa ikea, se färdigt true blood avsnitter, måla tånaglarna, ringa 3, gå iväg med soporna, tänka om vad jag ska ha på mig när jag åker in till stockholm för att sen spendera kvällen vid en sjö.
ni vet den där sjön som ligger vid det där området där den där tv-serien utspelar sig som alla tycker är så bra. solsidan eller vad den nu heter.
imorgonbitti, tidigt, åker jag och L.L till umeå för att se oss omkring. ska peka ut alla viktiga platser. var jag bott. var jag jobbat. var kvarterskiosen låg och så vidare.
en fika/lunch med jessica har jag hoppats på med för att sen äta middag ihop med bossen hemma hos henne.
bussen upp mot skellefteå tar vi ganska tidigt på onsdagsmorgonen för att om det är fint väder bara åka vidare mot byske och doppa tårna i havet. på kvällen blir det till att heja på bästamalin i drakbåtsrodden!
på torsdag kommer kela upp, vi ska nog hinna plocka upp henne från falmark innan jag (läs: svägerskan) äntligen ska ta hand om min gräsliga utväxt. på kvällen blir det partaj hemma hos kusinen från uppsala.
fredag har vi inga direkta planer, varken på dagen eller kvällen. inte heller på lördagen. en av kvällarna hoppas jag vi får vara hemma hos bästamalin, eller det har jag räknat med.
men det finns massor med saker som vi kan fylla dagarna med:
äta bergsbyglass
åka gummibåt i älven
fika på ainas
hälsa på hos svägerskan
hälsa på L.L:s gammelfaster, eventuellt ta med fika från lilla mari
äta en torggrillens kebab
promenera runt och visa alla viktiga ställen. var jag bott. var jag jobbat (det får vi ta i samma veva som glassen).

så ja, vi har nog saker att göra när vi inte bara ligger och har det gott.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar