tisdag 18 juni 2013

en grupp på två är betydligt lättare att hålla ihop! eller hur det nu va.....

som vanligt när jag och kela har våra små semestrar händer det saker som både kan vara internt roligt, lite hemligt och jävligt kul.
så även denna helg på summerburst.
helgen började väl egentligen när en av oss, nämner inga namn, fastnade med sin väska i spärren till tunnelbanan. där satte vi nivån på en gång.
sen blev det ju som vanligt när vi ska leta oss fram till ett nytt hotell. vi gick åt fel håll. inte så långt denna gång. men parkeringsvakterna som vi passerade ett antal gånger måste nog ha förstått att vi var turister.
hotellet var både bättre och sämre än vi väntat. att det bara fanns ett eluttag i rummet, cirka en halv kilometer från spegeln, löste de genom att man kunde låna skarvsladd. ett stenkast från hotellet låg det en affär där så gott som allt man kunde önska sig fanns. till och med tiokronors läppstift.
tre nya, check.
att vi skämtade om att de bara skulle ha etta, tvåan och fyran på tv:n fick vi ångra bittert när det visade sig att det bara hade etta, tvåan och fyran! plus några utlandsspråkiga kanaler. telefon på rummet fanns det inte och när man duschade hotade vattnet med att rinna ut från toan. men lobbyn var jätte mysig, sängarna var störtsköna och i alla fall jag var nöjd med frukosten.
fredagen var blöt. både med hjälp av regnet och med hjälp av det 13% vinet de sålde för dyra pengar. lite bittra var vi under kvällen att man med premium biljett inte hade tillgång till egna bajamajor. utan man var tvungen att gå ut från stadion ihop med alla andra 30.000 människorna. dagen efter när vi funderat lite mer på det kom vi fram till att det faktiskt ändå var värt att köpa premiumbiljett. kanske inte 500 kronor-extra-värt, men ändå kortare-kö-till-baren-och-chans-att-stå-och-se-på-speningarna-med-vinglaset-värt.
lördagen strosade vi runt kvarteret (hur mysigt som helst) och tog god tid på oss att göra oss iordning. det resulterade i att vi inte var så tidiga in denna gång heller. men ibland kan det faktiskt vara värt att bara sitta och prata i lugn och ro tillsammans innan man går till tunnelbanan. kvällen var betydligt torrare än fredagen, men absolut inte tråkigare. vi lyckades fota världens vackraste man ett tjugotal gånger i vimmlet (naturligtvis förstod han säkert iiiinget alls). vi sprang på pippi-på-anabola även denna gång för att sen avsluta kvällen med att hoppa på fel tåg.
å du, världens vackraste man, skulle du på något sätt hitta hit och du kommer på att du vill att jag tar bort bilden. hör bara av dig så ska vi nog komma fram till någon bra lösning!
 
ledord för helgen:
följ inte strömmen
 
bästa citatet kommer ändå från okänd tjej som stod snett bakom mig när vi stod och väntade på att få hoppa på tunnelbanan och de hade placerat ut poliser efter perrongen så ingen skulle ramla ner.
helt plötsligt lutar hon sig fram och säger till polisen.
-du är väldigt stilig!
åh, nej sa jag verkligen det!! utbrast hon när hon snabbt kröp tillbaka bakom mig.
kan meddela att ja, han var väldigt stilig och ja han blev rätt glad över komplimangen.
 
avslutar med: rosmarie liljekvist.
 
ps. musiken då? om vi säger så här. den enda jag egentligen var nyfiken på det var steve aoki. han spelade precis när vi kom fram på fredagen då regnet öste ner som mest. förra året var det flera som jag verkligen såg fram emot att se. detta år var jag mer där för upplevelsen. tips till summerburst. skriv i alla fall ungefärliga tidsangivelser på när folk ska spela så man har lite koll på vad som händer/ska hända.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar