söndag 6 februari 2011

en mycket trevlig överraskning

då jag ändå var tvungen att gå ut med soporna gick jag ner på stan och lämnade igen gardinerna jag köpt på åhlens. hur kan man föresten göra gardiner i typ pappersmaterial som man sen inte får stryka. hur kan dom tro att dom vecken som blir i ett så hårt tyg ska kunna gå ur? dom åkte tillbaka och jag blev 160 kronor rikare.
plötsligt kom jag ihåg att jag fått ett presentkort i julklapp av min snälle bror på h&m. fick aldrig veta hur mycket pengar det var på kortet, men när jag frågade i kassan såg jag mig helt plötsligt stående med en bra summa pengar att shoppa för.
då jag varit så inställd på att inte handla något denna månad, blev den känslan lite för överväldigande och jag kom hem med bara en tröja.
en kort magtröja (lugn bara lugn jag ska inte gå runt och visa nakenmage! ett långt linne under funkar det med) räknade snabbt ut att om det är cirka två månader kvar innan mina piffar och puffar är tillbaka så har jag all tid i världen att träna och inte äta godis. sen att det blir vatten och salladsblad en vecka innan jag ska ta på mig den, det är ett senare bekymmer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar